24x meer succes: de meestgestelde vragen

meer succesWat is het allerbelangrijkste voor jou om meer succes online te krijgen? Welke vraag brandt op je lippen? Waar kan ik jou mee helpen?

Je weet dat je moet letten op SEO, actief moet zijn op social media en dat je een goede website moet hebben. Maar jij wilt een slag dieper. Beter. Meer.

Wat wil jij?

Vrijwel dagelijks krijg ik vragen van mijn klanten, in enquêtes, online en op mijn blogcafés. Inmiddels heb ik een aardige lijst. Naar aanleiding van die vragen ga ik op zoek. Bij deskundigen, online op blogs, offline in boeken en vooral in gesprekken. Of ik doe zelf onderzoek. En nu vraag ik het aan jou: Wat wil jij? Waarmee wil jij meer succes krijgen?

24 aandachtspunten voor meer succes

Hieronder staat een lijst van de 24 vragen zoals ik die dagelijks krijg van verantwoordelijken voor online communicatie van een adviesbureau in verandermanagement, IT of techniek. Over de meeste heb ik al een blog geschreven, maar misschien zoek jij een andere insteek. Of je hebt een aanvullende vraag. Of een heel andere vraag. Ik vind het belangrijk dat jij als één van de meer dan duizend volgers van mijn blog hier ook daadwerkelijk jouw antwoord vindt. Dat is essentieel voor míjn succes online. Dus reageer alsjeblieft!

Reageer en ontvang een gratis Klikscan

Waar wil jij meer van weten of heb je nog een ander onderwerp dat je hier besproken wilt zien? Zet het in het reactieveld onderaan en je krijgt een uitgebreide terugkoppeling cadeau voor een blogartikel naar keuze: de Klikscan.

Starten met bloggen

 1. Wat is het doel van bloggen, waarom zou ik?
 2. Hoe begin ik met bloggen?
 3. Heb je een stappenplan?
 4. Heb je een template of format om te starten met consequent bloggen?
 5. Waarover moet ik bloggen; hoe kom ik aan content; heb ik wel wat relevants te vertellen; wat wil mijn doelgroep weten?
 6. Hoe creëren wij een eigen stijl van ons adviesbureau?
 7. Wat is het verschil tussen een artikel, een whitepaper en een blog?
 8. Hoe kan ik de consultants enthousiast maken voor bloggen?

Moeilijk verhaal

 1. Hoe voel ik mij minder een missionaris en hoef ik niet meer te preken?
 2. Hoe vertel ik een moeilijke boodschap of een lastige ambitie?
 3. Hoe overwin ik traditie en inertie bij mijn doelgroep?
 4. Hoe kan ik echte inhoud bieden, iets toevoegen aan de wereld en aan wat er al is op het internet?
 5. Hoe kan ik verkopen zonder te verkopen?

Leren schrijven

 1. Hoe kan ik schrijven als er te veel creatieve ideeën door mijn hoofd spoken of wanneer ik sneller denk dan ik schrijf?
 2. Hoe kan ik een bericht beginnen en meteen mijn lezer pakken?
 3. Hoe kan ik kort en krachtig schrijven?
 4. Kan ik verwerken wat ik privé meemaak?
 5. Hoe past mijn onderwerp en achtergrond in de bedrijfsblog?
 6. Hoe kom ik aan inspiratie; waar schrijf ik over?

Wervende teksten

 1. Hoe schrijf ik wervende, aantrekkelijke en goede teksten?
 2. Hoe schrijf ik de tekst voor onze nieuwe website?
 3. Hoe schrijf ik goede content, inhoud voor webteksten; teksten online?

Blogs

 1. Heb je voorbeelden van goede blogs in consultancy, IT en techniek?
 2. Hoe schrijf ik goede verhalen?

Waarmee wil jij meer succes? Schrijf het in het reactieveld en ontvang een gratis Klikscan.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “24x meer succes: de meestgestelde vragen”

Blogbijbel gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Klik voor akkoord. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring te geven. Ik verzamel anonieme gegevens met Google Analytics om te zien hoe mijn website functioneert en welke blogartikelen populair zijn. Ik volg je niet persoonlijk. Mijn privacyverklaring staat onder Contact: https://www.blogbijbel.nl/contact-met-de-blogbijbel/ Als je deze website blijft gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op 'Akkoord' hieronder, ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten