Bestel jouw Blogbijbel hier

map (157 pagina's)e-boek met aanvulling van 67 pagina'sinschrijving voor vernieuwde Blogbijbel

Procedure

  1. Binnen een werkdag krijg je een factuur toegestuurd.
  2. Als je het e-boek hebt besteld, krijg je die direct per e-mail, zodra ik het geld heb ontvangen.
  3. Heb je de map besteld, dan verstuur ik die per PostNL met trackingcode. Je betaalt de verzendkosten van PostNL.
  4. Heb je je ingeschreven voor de nieuwe versie, dan krijg je bericht zodra die beschikbaar is. Meer inschrijvingen betekent dat ik meer haast maak.

Blogbijbel gebruikt cookies om de site goed te laten functioneren. Klik voor akkoord. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website staan op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring te geven. Ik verzamel anonieme gegevens met Google Analytics om te zien hoe mijn website functioneert en welke blogartikelen populair zijn. Ik volg je niet persoonlijk. Mijn privacyverklaring staat onder Contact: https://www.blogbijbel.nl/contact-met-de-blogbijbel/ Als je deze website blijft gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op 'Akkoord' hieronder, ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten