Contact met de Blogbijbel

Contact met de Blogbijbel

Zoek je contact met de Blogbijbel? Caroline D. van Wijk geeft antwoord op al je vragen.

Mail naar 

+31 6 484 11 065

Volg Cline 

fb_icon_325x325twitterLinkedIn_logo_initials

 

Hoe kan ik jou helpen?

Schrijf je vraag, verzoek, opdracht, opmerking of suggestie hieronder in het contactformulier en ik geef je binnen een werkdag antwoord.

naam

e-mailadres

onderwerp

boodschap

contact met de BlogbijbelVoorstraat 68
2611 JS Delft
KvK 54544378

De foto van mij links boven is genomen door Suzanne Liem Photography; zij heeft hem aangeleverd in kleur. De huisstijl is ontwikkeld en grotendeels uitgevoerd door Linda Thuijs.

Antwoorden

De meeste antwoorden geef ik in de Blogbijbel zelf en in mijn blogberichten. De Blogbijbel is te koop als werkmap of als e-boek. Het e-boek is in epub-format en je kunt het op elk scherm lezen, behalve je tv. Tenzij je tv natuurlijk is aangesloten op je e-reader, smartphone, tablet, laptop of computer.

Persoonlijk contact met de Blogbijbel

Wil je persoonlijk contact met de Blogbijbel? Ik werk op de Voorstraat 68, maar hier ontvang ik zelden klanten. Liever spreek ik met je af op een van de vele terrassen van Delft of bij minder goed weer binnen in een leuk café of koffiehuis. Als je wilt kom ik ook naar je toe; we vinden altijd wel een locatie om elkaar te ontmoeten.

Skype-afspraak

Verder is Skype op afstand ideaal. Heb je een Skype-afspraak met me? Dan vind je me onder facebook:cline.vanwijk_1. Vraag me niet waarom, maar het is me nog niet gelukt om die rare naam te veranderen. Zonder afspraak ben ik niet bereikbaar op Skype.

 

Privacyverklaring

Als je je e-mailadres hier achterlaat, zal ik het alleen gebruiken voor het versturen van de Blogbijbel of Blogtips. Niemand anders krijgt het in handen en deze website is veilig, wat je kunt zien aan het groene slotje bovenin.